Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013


ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
30/11 - 01/12
(ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ)

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ - ΘΕΡΜΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΓΡΙΝΙΟ



1η ημέρα: Αναχώρηση 7.30 π.μ. και με στάση στην ΑΚΡΑΤΑ, περνώντας από την καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ξεκνάμε μετά το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ το γύρο της λίμνης ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ με πρώτο χωριό το ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ. Συνεχίζουμε για διάφορα χωριά όπως το ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΓΑΒΑΛΟΥ - και καταλήγουμε στο ΘΕΡΜΟ, επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ. Στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε για το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και επίσκεψη στο "ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" με τα κέρινα ομοιώματα. Από το ΘΕΡΜΟ κατευθυνόμαστε προς το ΑΓΡΙΝΙΟ όπου θα έχουμε την διανυκτέρευσή μας.

2η ημέρα: Μετά τον εκκλησιασμό μας και το πρωινό αναχωρούμε για το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ με ενδιάμεση στάση στο ΑΙΤΩΛΙΚΟ, την ΒΕΝΕΤΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως λένε λόγω θέσεως. Κατόπιν άφιξη στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ το μεσημεράκι, επίσκεψη στον ΚΗΠΟ των ΗΡΩΩΝ, ξενάγηση στην ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και περιήγηση στην ΤΟΥΡΛΙΔΑ όπου θα έχουμε και το γεύμα μας. Επιστροφή το βραδάκι στον ΠΕΙΡΑΙΑ μέσω ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ με στάσεις για καφέ.

Τιμή συμμετοχής: 75 € (ανά άτομο)

Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο "Agrinio Imperial"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου