Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΠΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 03/06/2011
Αναχώρηση στις 12:00 το μεσημέρι από τον Πειραιά. Διαδρομή: Ρίο – Αντίρριο, Αγρίνιο, υποθαλάσσια σήραγγα για Άκτιο – Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και με ferry boat για Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 04/06/2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Κανόνι για να θαυμάσουμε το Ποντικονήσι και το Μοναστήρι της Βλαχέρνας. Επόμενη στάση το Αχίλλειο, όπου θα επισκεφθούμε το θερινό ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσυ. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Μον Ρεπό, στο παλάτι του βασιλιά. Γεύμα στο Κοντοκάλι. Μετά επίσκεψη στην Παλαιοκαστρίτσα, στο κοσμοπολίτικο θέρετρο, σε περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς, με δαντελωτές ακτές και γαλαζοπράσινα νερά. Θα προσκυνήσουμε στο Μοναστήρι της Παναγίας που έχει θαυμάσια θέα στο Ιόνιο. Γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 05/06/2011
Θα αναχωρήσουμε για την πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Θα έχουμε αρκετό χρόνο για περίπατο και καφέ στην πλατεία των Ληστών. Αναχώρηση για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής: 160 ευρώ (σχεδόν όλα πληρωμένα)

Περιλαμβάνονται:
·      Μετακινήσεις με υπερπολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν
·      2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Δελφίνια Αλκυών» 5 αστέρων
·      1 πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
·      1 πρωινό πακέτο
·      2 πλούσια γεύματα
·      Ξεναγός
·      Ferry boat

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής:
Στο γραφείο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης κάθε πρωί από τις 9:00 έως τις 12:00 και κάθε απόγευμα από τις 18:30 έως τις 20:00. Τηλέφωνο: 210 4178178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου